fbpx

Dubečská 12, Praha 10

Dubečská 12, Praha 10

Exkluzivně vám nabízíme zrekonstruovaný byt 2+1 73m2 plus sklep 2m2 v 3.patře ul. Dubečská 12 Praha 10 s výhledem do zeleně v pěší vzdálenosti metra Skalka či tram. 

Tento prostorný byt má neprůchozí pokoje s výhledem do zeleného vnitrobloku domu.

Předsíň nabízí úložné prostory a vstup do všech místností. Ložnice má vestavěné skříně po celé délce pokoje. Obývací pokoj  i ložnice mají na podlaze parkety. Kuchyň je vybavena linkou s úložnými skříňkami, myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou, dále je zde lednice s mrazákem a na podlaze pvc. V koupelně je  sprchový kout, umyvadlo, pračku, otopný žebřík a ventilátor. Toaleta je samostatná.  

Byt se prodává včetně vybavení. Je vhodný jak na osobní bydlení nebo na investici. Nájmy v rámci blízkosti Metropolitní university  jsou v této lokalitě žádané. 

K bytu patří sklep a také je zde k užívání kočárkárna/kolárna. Dům má dva vchody a nemá výtah. 

Dům je po celkové rekonstrukci – zateplení, fasáda, okna, střecha, zvonky, sklepní prostory, chodby, stoupačky, elektřina atd. Je zde profesionální správa nemovitosti. 

Lokalita bytu je skvěle dostupná – metro Skalka / Strašnická 10min pěšky, tram 22,26 či noční  tram, vlak Zahradní město či Strašnice.  Dále je v blízkosti park Gutovka, tenisové hřiště, Metropolitní Univerzita, ZŠ, MŠ, gymnázium, obchody, restaurace aj.

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?