fbpx

U Dvou srpů, Praha 5 - Košíře

U Dvou srpů, Praha 5 - Košíře

Exkluzivně vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný, zrekonstruovaný byt 4+1 115m2 s terasou a balkonem, komorou, špajzkou v 1NP zrekonstruovaného cihlového domu z 30.let ,v žádané lokalitě Praha 5-Smíchov / Klamovka.

Byt je po celkové kvalitní rekonstrukci a z velkorysé předsíně je vstup do všech místností.
Kuchyň je vybavena novou kuchyňskou linkou – vestavná elektrická trouba, plynová varná deska, digestoř, myčka, lednice s mrazákem, úložné prostory, špajz, na podlaze je marmoleum ,dále je zde koupelna se sprchovým koutem, vanou, umyvadlem, toaletou s ruční sprškou a druhá oddělená toaleta a umyvadlo, podlahové topení, topný žebřík. Jsou zde 2 velké prostorné světlé ložnice z nichž jedna má vestavěné skříně a přímý vstup do koupelny. Třetí pokoj je menší – vhodný na pracovnu. V ložnicích jsou na podlahách renovované parkety. Obývací pokoj je velký, vzdušný s výhledem na vrch Kavalírka a má vstup na prostornou terasu. Nájemcům je k dispozici k užívání zahrada domu.
Vytápění je plynové – vlastním kotlem.,

Byt je vhodný pouze pro rodinu či pár bez zvířat a nekuřáky. K dispozici ihned.

Byt je v krásné vilové čtvrti, v blízkosti parku Klamovka, nicméně v dosahu MHD (tram, autobus), obchodů (Lidl, Žabka) a metro Anděl 10min , metro Motol 10min. ZŠ, MŠ, ZUŠ vše v pěší dostupnosti.

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?