fbpx

Jaselská 14, Praha 6 - Bubeneč

Jaselská 14, Praha 6 - Bubeneč​

Exkluzivně vám nabízíme k pronájmu krásný, kvalitně zařízený byt po rekonstrukci v 4NP domu s výtahem v žádané lokalitě Praha 6 Bubeneč , ulice Jaselská 14. 

Byt má neprůchozí pokoje a z předsíně je vstup do všech místností. Kuchyň s obývacím prostorem je orientována na jihovýchod a je zařízena spotřebiči – el.trouba, el.varná deska, digestoř, lednice, mrazák,  lednice na víno, myčka. Velké množství úložných, vestavěných  prostor.  Dále je zde jídelní stůl, židle, barové židle, sedací souprava, TV stolek, police na knihy a další – viz foto. Vybavená ložnice má výhled do klidného vnitrobloku a je zde také šatna. Koupelna má vanu, umyvadlo, úložný prostor  a podlahové topení. Je zde umístěna pračka s integrovanou sušičkou. Toaleta je samostatná a má také podlahové topení. Hned u vchodu do bytu se nachází další prostorná šatna. 

Okna jsou zrekonstruovaná dřevěná . Parketové podlahy v bytě jsou po renovaci a byt je čerstvě vymalován. Jsou zde vysoké stropy. Vytápění je plynovým kotlem Junkers. K dispozici je sklep o velikosti 8.6m2. 

Jedná se žádanou lokalitu Praha 6 Bubeneč se skvělou dostupností jak metra, tram, bus tak parků Stromovka či Letná, obchodů, restaurací apod. 

Byt je k dispozici ihned na dlouhodobý pronájem, vhodný pro 1-2 osoby, nekuřáky, bez zvířat. 

Nájem: 27.500Kč

Poplatky:2.850Kč plus elektřina a plyn – převod na nájemce 

Deposit: 40.000Kč  

Provize: 27.500Kč plus 21% DPH

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?