fbpx

Záhořany

Záhořany

Exkluzivně vám nabízíme na pronájem krásný a útulný dům 4+kk 88m2 s terasou, bazénem a krytým parkovacím stáním ve vyhledávané lokalitě obce Záhořany u Mníšku pod Brdy.

Tento krásný, kvalitně zrekonstruovaný původní dům se pronajímá kompletně zařízený. Zařízení je kvalitní od různých značek. 

V přízemí domu naleznete obývací pokoj s kuchyňským koutem (el. trouba, varná deska, myčka, kávovar), velké množství úložného prostoru v kuchyňské lince, jídelní stůl se židlemi a stojací lampou, sofa, konferenční stolky, vstup na terasu s krytým posezením a s výhledem na bazén. Dále je v přízemí pokoj  se sofa, TV a  s šatními skříněmi, chodba se skříněmi, odkládací zonou, botníkem. Přízemní koupelna má  sprchový kout, toaletu a umyvadlo, Miele pračku a sušičku.

Dřevěné schodiště vás přivede do 1.patra kde se nachází  2 prostorné ložnice s postelemi a 1 místnost na použití jako šatna/herna/komora či pokojíček.  Na patře je druhá koupelna s umyvadlem, toaletou a vanou. 

Zahrada o rozměru 467m2 je vzrostlá, nízko údržbová. Nachází  se zde krytý bazén o velikosti 18m2. Vedle bazénu je velká trampolína.  U domu je krytá terasa (s grilem Weber) navazující na obývací pokoj.  

Dále je zde zahradní domek na nářadí a sekačku atd. Ve vybavení domu je také sekačka a nářadí na zahradu – vše v zahradním domku. Parkovací stání je kryté, na pozemku.

Vytápění domu je elektřinou, voda je z místního vodovodu a odpad je připojen na kanalizaci v obci. 

Dům je určen pouze k dlouhodobému pronájmu, vhodné pro rodinu či pár hledající klid kousek za Prahou. K nastěhování ihned. 

V okolí jsou lesy, procházky na místa jako monument sv. Václava, Národní muka. V místě zrekonstruovaný rybník, fotbalové hřiště s akcemi pro děti a dospělé, kaple sv. Ludmily, cyklo trasy atd. 

Jedná o klidné místo v dobrém dosahu spojení na Prahu (30km) . Mníšek pod Brdy 10min autem či bus 688 .  Vlak do Prahy hl. nádraží – zastávka Rymaně 2min autem. Mníšek pod Brdy  poskytuje veškerou infrastrukturu (Billa, Albert, Penny, kavárny, restaurace, škola, školka, lékaři atd). 

Nájem: 30.000Kč plus poplatky 10.000Kč (elektřina, voda, odpad)

Deposit: 2x nájem 

Provize RK: 1x nájem plus DPH

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?