fbpx

Chalupa 3+2 - Soběšovice 13 Okr. Benešov

CHALUPA 3 + 2 210m2, 1700m2 pozemek SOBĚŠOVICE 13 OKR. BENEŠOV

Exkluzivně nabízíme na prodej perlu mezi chalupami. Tato naprosto jedinečná nemovitost se nachází v malé  obci Soběšovice  okr. Benešov v místě, kde naleznete klid, krásnou přírodu a přitom budete do 50min v Praze.

Jedná se o klasickou českou chalupu 3+2 rekonstruovanou v nejvyšší kvalitě a vkusu. Majitelé do této nemovitosti vtiskli svůj jedinečný styl.

Tento půvabný dům má 210m2 užitné plochy  (589m2 zastavěné) rozdělené do dvou podlaží a nachází se v udržované zahradě s plochou 1110m2 a poskytuje veškerý komfort moderního bydlení:

v přízemí naleznete předsíň, ložnici s krbovými kamny, dále samostatnou kuchyň s lednicí, mrazákem, myčkou, troubou, varnou deskou, digestoří, krbovými kamny, koupelnu se sprchovým koutem a podlahovým vytápěním, toaletu, špajz, technickou místnost s úložnými prostory. 

V prvním patře se nachází hlavní ložnice, dále čtecí koutek, toaleta, obývací pokoj s kuchyňským koutem (dřez, lednice), krbovými kamny a výstupem na terasuvýhledem na les, venkovní sezení jak na terase 76 m2, tak ve vinném zákoutí. 

Byly zde zachovány původní kamenné široké zdi a původní ráz chalupy.

Dále je zde prostorná garáž 54 m2 a skladovací místnost. Technicky je nemovitost vybavena elektrickým kotlem Protherm, bojlerem Dražice s filtrem na vodní kámen, expanzí, septikem, studnou 6m hlubokou s pitnou vodou. Teplotu topení si můžete nastavit na dálku přes sms. Při rekonstrukci byly vybudovány zcela nové rozvody elektřiny  a vody.

Zahrada má  krásné porosty včetně vzrostlého ořešáku či smrku.

Pozemek má  výhled do lesa a sousedí přímo pouze s jedním domem. Tato ojedinělá nemovitost se nachází na nádherném místě autem 50min do Prahy, 10min na Konopiště a 20min na Slapy.  Zastávka linkového autobusu do Benešova je 100m od domu.

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?